Ordinært årsmøte i Øyestad IF Allianse, Mandag 31.mai 2021 kl.19:00

Postet av Øyestad IF allianse den 23. Mai 2021

Alle som ønsker å delta på årsmøtet bes om å registrere seg innen 30.mai, ved å registrere seg:
Skjema for registrering (link)
eller sende epost med navn og telefonnummer til styreleder: knut.nordbo48@gmail.com

NB: Om antall møtedeltakere overstiger gjeldende smittevernsregler på møtedagen, vil møte delvis foregå på Teams (møte-applikasjon på nett).

Det er viktig for styret at vi får vite hvem som ønsker å delta på forhånd, slik at vi ved behov kan oversende relevant informasjon om gjennomføringen av årsmøtet på forhånd, samt at vi kan kontakte deltakerne direkte i forhold til møtegjennomføring.

Se vedlagt årsmøtedokument.

Årsmøte for 2020

Postet av Øyestad IF allianse den 24. Apr 2021

Øyestad IF allianse

avholder årsmøte, 31. mai, kl. 19.00, i klubbhuset, Nedenes.

Saker som ønskes behandlet av årsmøtet må sendes til – knut.nordbo48@gmail.com – innen mandag 10. mai.

Saksliste med årsmelding legges ut på idrettslagets heimeside, ca. ei uke før årsmøtet.

Sett av møtet.

Hovedstyret.

Årsmøte for 2019

Postet av Øyestad IF allianse den 23. Mai 2020

Etter at årsmøtet måtte bli utsatt grunnet koronakrisen, er den nå satt til:
Onsdag 10.juni kl. 20:00

De vanlige smittevernreglene må følges.

Årsrapporten kan leses her: Årsmøte 2019 - Øyestad IF Allianse.pdf

Årsmøtet er utsatt

Postet av Øyestad IF allianse den 12. Mar 2020

Årsmøtet er utsatt grunnet koronaviruset, er i forståelse med NIF.

Nytt tidspunkt fastsettes seinere, avholdes innen 15. juni, dersom ikke noe helt spesielt skjer.

Mer informasjon om dette her: