90-års jubileum

Postet av Øyestad IF Fotball den 3. Mai 2019

Øyestad familien inviterer til 90-års jubileum og åpning av Nedenes Arena!

Nedenes Idrettsplass - lørdag 25. mai kl 12.00-16.00.

Gøyale aktiviteter og gratis servering.

Premiere på den nye Øyestad-sangen, samt konsert med artisten Gino Bless og mye mer.

Vennligst gå eller sykle til arrangementet.

Det vil bli tatt bilder til kalender denne dagen.

Alle Øyestad IF fotballspillere, til og med 6. klasse, må møte kl. 10.00. De som er eldre, samt A-laget må møte 10.45.

Vennlig hilsen Øyestad Idrettsforening.

Vi sees på banen!

Invitasjon 25. mai.pdf

Årsmøte for 2018 Øyestad IF Fotball

Postet av Øyestad IF Fotball den 27. Des 2018

Årsmøte for 2018 Øyestad IF Fotball 29.1.2019

Det innkalles til årsmøte i ØIF Fotball tirsdag 29.1.2019 – kl. 1830 på klubbhuset Nedenes.

Forslag sendes skriftlig til ØIF Fotball, Postboks 17, 4854 Nedenes eller til: post@oyestadfotball.no.

Fristen for innsendelse av forslag er 14.1.2109.

Vi ønsker hjertelig velkommen til alle medlemmer av ØIF Fotball. Husk at medlemskontingent er i orden.

Vi vil også ønske alle utøvere, foreldre og samtlige medlemmer en riktig god jul og godt nyttår.

Hilsen ØIF Fotball

Kjøp tribuneplass på Nedenes Arena

Postet av Øyestad IF Fotball den 19. Sep 2018

Hvor vil du sitte når din favorittspiller er på banen?
Nedenes Arena har nå fått nytt kunstgress,lysene er prøvekjørt men noe mangler!!

Tribunen forsvant i en grabb til gravemaskinen,og den må vi få tilbake.Men denne gangen skal du få muligheten til og kjøpe akkurat din favorittplass,og hva er vel bedre enn og komme forsinket til kamp med din 10 år gamle datter og vite at nettopp DIN plass står og venter?

DIN PLASS koster kun kr.500,- pr plass - ferdig merket.

Kontakt Lars Thorbjørnsen :

Tlf/sms - 47838011 eller på FB messanger.

PS.Jeg har kjøpt 1 stk. DIN PLASS - og nå er den min :)

Fotball oppstart for 1. klassinger

Postet av Øyestad IF Fotball den 21. Aug 2018

Øyestad IF Fotball

4823 Nedenes

Fotball oppstart for 1. klassinger

Hei alle førsteklassinger med foresatte.

For mange har det å begynne i 1. klasse også vært forbundet med at en endelig kan begynne å spille organisert fotball.

Slik er det også i Øyestad fotball, og i den forbindelse er det noen punkter dere som foresatte må tenke over før første trening.

Av erfaring ser vi at det trengs 6-8 foresatte som støtteapparat rundt ett årskull med fotballspillere (trenere, foreldrekontakt)

Dette bør være på plass i løpet av første trening.

Når barna er så små er de fleste foresatte tilstede på trening uansett, så det pleier å være greit å få til.

Treningstid er torsdager kl. 1700-1800 på Nedenes kunstgressbane, vi starter opp torsdag 30/8-18.

Håper å se mange av årets førsteklassinger.

For Øyestad Fotball

Ole B Johnsen